För butik

Söker du ett KRAV-märkt, gräsbetat kvalitetskött med fullständigt ursprung till din butik? Vi har både konsumentpackat och för dig som har möjlighet att stycka själv i butiken, ett grovstyckat sortiment. 

Kontakt oss

Kontakta mig om du är intresserad av att ta in vårt kött till ditt sortiment eller har några andra frågor!

Daniel Preuss, säljare

Mejl: daniel@gronagardar.se
Telefon: 0722–11 99 88

Sortiment
Vi erbjuder ett fullsortiment av styckdetaljer av nöt-och lammkött. Alla hela detaljer är märkta med fullständigt ursprung. Uppfödare, gård, ras, kön och ålder för det djur som varje enskild detalj kommer från står direkt på etiketten!

Förpackning
Vårt kpk-sortiment är förpackat i vakuumförpackning om ca 500-1000g beroende på detalj. Etiketten för allt detaljkött innehåller tydlig information om uppfödare och gård samt ras, kön och ålder på det djur som varje specifik bit kommer från. 

 

 

Grovstyckat / Hela detaljer / Detaljer på ben / Hela djur
Utöver konsumentpackat kött kan vi även leverera hela detaljer, biffstock/entrecôte på ben etc. Om du har möjlighet att stycka själv så kan vi även leverera fram- och bakparter. 

Tips: Informera gärna dina kunder i butiken att de genom dig kan beställa hela detaljer samt inälvsmat och andra specialprodukter från oss.

Validoo

Vårt sortiment finns i Validoo med information och bild - för onlinehandel etc. 

Transporter
Vi levererar gärna i SRS-back om din butik är ansluten till retursystemet men har även kartonger vi kan packa i. Vi levererar med egen transportör, vanligtvis Cold Cargo.
I Göteborgs innerstad levererar vi med cykeltranportfirman Pling och märker då även upp köttet med "Miljövänligt levererad med cykelbud".

Beställning
Beställning görs per telefon, sms eller e-post till mig (Daniel), minst två dagar innan leveransdag. 
För ICA-butiker finns vi även tillgängliga för beställningar via portalen för lokala leverantörer.

Marknadsföring

Behöver du tryckt material så som broshyrer, affischer, hyllvippor eller annat displaymaterial kontakta mig (Daniel) så skickar jag det till dig. Om du beöver enklare material så som vår logotyp och bilder med mera kan du ladda ner detta under Press.
Vi kommer också gärna till butiken och steker köttbullar eller något annat så dina kunder får smaka på köttet och känna skillnaden!

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV