RECEPT & TIPS

 

Ta en tur till USA via grillen! 

Charlottenstek, triangelstek, rostlock.. Kärt barn har många namn – hos oss heter denna möra och smakrika detalj tri-tip. Den är omåttligt populär i USA och tillagas bäst som hel bit och serveras medium rare. I detta recept gnids köttet in i en kryddig grillpasta och serveras med krispig, ugnsbakad sötpotatis!

Fördjupa dina kunskaper

Passa på att fördjupa dina köttkunskaper med våra tillagningstips hur man kokar, steker, ugnsbakar eller helgrillar kött. Det ger dig en bättre start inför din matlagning. Lycka till!

 

TILLAGNINGSTIPS

Vad skall vi äta idag?

Vi har nu skapat en tydligare receptavdelning i vår webbshop. Här har vi samlat alla våra uppskattade recept från våra guider till våra köttboxar. Vi kommer fylla på med nya recept om nöt-, lamm, får, killing och getkött. Bon Appétit!

 

RECEPT

Recept & tips

Hitta recept, inspiration och tips för din tillagning av vårt nöt-, lamm-, kyckling- samt griskött. Omtyckta receptklassiker varvas med nya favoriter och specifika tips för de olika detaljerna.


 

 

 



 

2020–2021 har vi på Gröna gårdar gjort till grytans år!
Vi vill belysa vikten av att alla detaljer på ett djur måste få komma till sin rätt. Det finns så många fler detaljer på ett djur än oxfilé och entrecôte och alla blir fantastiska med rätt metod och tillagning. Kalops, gulasch och köttsoppa när det blåser kallt; rostbiff och potatissallad i solen; dillkött, kälknöl, chiligryta, sjömansbiff, oxrullader och hundratals andra rätter – det finns så mycket gott att prova!
Dela därför ditt favoritrecept på #grytskryt och hjälp till att inspirera andra att prova och experimentera!

 

 

 

Handla vårt ekologiska kött
Handla ekologiskt hängmörat gräsbeteskött från nöt och lamm samt ekologisk kyckling och griskött av högsta kvalitet. Plocka själv ihop din favoritblandning eller välj någon av våra färdigkomponerade köttboxar i olika storlekar.