RECEPT & TIPS

 

Ta en tur till USA via grillen! 

Charlottenstek, triangelstek, rostlock.. Kärt barn har många namn – hos oss heter denna möra och smakrika detalj tri-tip. Den är omåttligt populär i USA och tillagas bäst som hel bit och serveras medium rare. I detta recept gnids köttet in i en kryddig grillpasta och serveras med krispig, ugnsbakad sötpotatis!

Fördjupa dina kunskaper

Passa på att fördjupa dina köttkunskaper med våra tillagningstips hur man kokar, steker, ugnsbakar eller helgrillar kött. Det ger dig en bättre start inför din matlagning. Lycka till!

 

TILLAGNINGSTIPS

Vad skall vi äta idag?

Vi har nu skapat en tydligare receptavdelning i vår webbshop. Här har vi samlat alla våra uppskattade recept från våra guider till våra köttboxar. Vi kommer fylla på med nya recept om nöt-, lamm, får, killing och getkött. Bon Appétit!

 

RECEPT

TILLAGNINGSTIPS FÖR GRIS-, KYCKLING-, FÅR-, LAMM-, NÖT OCH HJORTDETALJER

KÖTTSKOLA FÖR GRIS-, KYCKLING-, FÅR-, LAMM-, NÖT- OCH HJORTDETALJER

Recept & tips

Hitta recept, inspiration och tips för din tillagning av vårt nöt-, lamm-, kyckling- samt griskött. Omtyckta receptklassiker varvas med nya favoriter och specifika tips för de olika detaljerna.


RECEPT FÖR VARDAG OCH FEST

 

Handla vårt ekologiska kött
Handla ekologiskt hängmörat gräsbeteskött från nöt och lamm samt ekologisk kyckling och griskött av högsta kvalitet. Plocka själv ihop din favoritblandning eller välj någon av våra färdigkomponerade köttboxar i olika storlekar.