˜Fri frakt vid köp över 1 800 kr
(4.4 på Googles recensioner
]Säker leverans i kyl- & frysbil
˜Fri frakt vid köp över 1 800 kr
(4.4 på Googles recensioner
]Säker leverans i kyl- & frysbil

Grillad entrecôte med mango- och rabarbersalsa

Detta är en härligt somrig rätt att bjuda sina vänner och bekanta på. Salsan passar lika bra till kyckling som till nötkött.
30 minuter
4 portioner

Du behöver

  • 800 g

    skivad entrecôte

  • salt och svartpeppar


  • Mango-och rabarbersalsa
  • 2 st

    mogna mangos

  • 1 st

    stjälk rabarber

  • 1 st

    röd chili

  • 1 st

    hackad liten rödlök

  • skal och saft från 1 lime

  • 10 st

    körsbärstomater

  • 1 st

    kruka färsk koriander

  • 0,5 dl

    olivolja

  • salt och peppar efter smak

Gör så här

  1. Skala mangon och skär den i bitar.
  2. Skala rabarbern, gör tre snitt rakt igenom i längdriktningen och skär sedan i tunna skivor så får du finhackad rabarber.
  3. Hacka chilin (ta bort fröna) och rödlöken fint.
  4. Dela körsbärstomaterna och blanda
  5. alltihop.
  6. Tvätta limen och riv ned cesten (det yttersta gröna av skalet) ned i mangorabarber salsan. Dela limen och pressa ned saften. Häll över oljan och klipp ned all koriandern i salsan. Vänd runt.
  7. Grilla entrecôten till önskad stekgrad och servera tillsammans med salsan och en grön sallad.
  8. Klart att avnjutas!
DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV