Vill du utbilda dig till styckare hos oss?

Styckning och kötthantering är ett av de äldsta hantverken i människans historia och är ett av få yrken idag som inte kan ersättas med maskiner – behovet av arbetskraft kommer med andra ord alltid att finnas! Just nu söker vi dig som är arbetssökande och vill få chansen att utbilda dig till styckare hos oss på Gröna gårdar. Efter avslutad utbildning kommer du dessutom att erbjudas en provanställning med chans till en tillsvidaretjänst på heltid.

Så här söker du till utbildningen

Vi söker dig som
• Har ett brinnande intresse för kött och kvalitet.
• Vill utbilda dig till styckare.
• Är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen.

Utbildningsplats: På vårt styckeri i Uddevalla.

Utbildningsstart: Hösten 2021.

Sista ansökningsdag: torsdag 30 september 2021.

Ansök så här
Mejla en kortfattad presentation av dig själv där det framgår varför du vill arbeta som styckare, bifoga CV och märk mejlet med "Gröna gårdar, styckare" till: jobb@gronagardar.se

Vi söker dig som är arbetssökande och har ett brinnande intresse för kött och kvalitet och vill utbilda dig till styckare hos oss. Utbildningen är på ca 30 veckor totalt och minst 70% av denna tid kommer att vara på plats på vårt styckeri. För att ge dig den hjälp och stöd du behöver under utbildningen kommer du även ha en mentor (från oss) på plats.
Under utbildningen kommer du att lära dig grov- och finstyckning av gris-, lamm och nötkött, hur du hanterar kött på bästa sätt, vass skärteknik och livsmedelskunskap. Du får också kunskap om djurens anatomi, köttkvalité och styckningsdetaljernas olika användningsområden.
Efter avslutad utbildning kommer vi att, till och börja med, erbjuda dig en provanställning som styckare som vi sedan givetvis hoppas skall bli en heltid. Vid en anställning har vi kollektivavtal med Livs, friskvårdsförsäkring samt privat sjukvårdsförsäkring.
Utbildningen är ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen, utbildaren Astar, Kött & Charkföretagen samt oss på Gröna gårdar.

Läs mer om utbildningen (pdf) 

Om Gröna gårdar

Vår vision är att göra Sverige till ett föregångsland för hållbar köttproduktion. Resan började 2001 på tre gårdar i Bohuslän som bestämde sig för att bygga en relation till de människor som åt den mat som de producerade. Idag levererar ett 40-tal utvalda nöt- lamm-, hjort-, och grisuppfödare runt om i Västsverige djur till oss. Köttet är ekologiskt, hängmörat och spårbart till både gårds- och individnivå och säljs via vår e-handel, i välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger och till offentliga samt privata storkök.
Vårt styckeri på Kuröd i Uddevalla består av ett gäng på sju medarbetare med lång erfarenhet i branschen, varav tre styckare och fyra som jobbar med packning, logistik och lager. Här hittar du också vår verksamhetschef och vissa dagar i veckan jobbar även säljpersonal på plats.
Utöver vårt styckeri har vi även säljkontor i centrala Göteborg där säljare, administration, marknadsföring och VD arbetar.

LÄS MER OM OSS