Miniburgare i salladsblad på högrevsfärs
Varför inte bjuda på dessa supergoda miniburgarna på högrevsfärs till aftonens grillkväll? Serveras i salladsblad med servera med avokadoröra, cocktailtomater, picklad rödlök och färsk koriander!
I samarbete med: Cecilia Folkesson
Du behöver
- 500 g
högrevsfärs
Salt och svartpeppar
Avokadoröra- 2 st
avokado
- 1 st
lime (saften)
- 1 st
kruka färsk koriander
Salt och svartpeppar
Gör så här
- Blanda ihop högrevs färsen med salt och peppar. Forma små miniburgare och grilla några minuter på varje sida. Det går rätt snabbt då de är små.
- Under tiden burgarna grillas så mosa avokadon och lämna gärna några större bitar. Pressa över lime och blanda ihop tillsammans med hackad koriander. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
- Servera med salladsblad, skivade cocktailtomater, picklad rödlök, färsk koriander och rostad sötpotatis.