Snabb tacofärs
        
          Ett snabblagat och enkelt recept anpassat till det lilla hushållet. Är ni fler runt matbordet är det bara att dubbla receptet! Tips! Om färsen är fryst och i vår vakuumförpackning så kan du lägga den i en bunke med vatten så tinar den snabbare.
         
        
        
        
          Du behöver
- 1 tsk chilipulver 
- 1 tsk worchestershiresås 
 
        
          Gör så här
          
- Stek färsen, gärna i gjutjärnspanna. Om du låter färsen ligga stilla ett tag i pannan innan du börjar finfördela den så hinner lite fett från färsen smälta ut och du behöver troligen inget annat fett till stekningen. Vår färs är nämligen lite fetare än vanlig färs så det brukar gå bra utan extra stekfett.
- Krydda färsen mot slutet av stekningen och smaka av med salt. Experimentera gärna med kryddningen, det är även gott med t.ex. paprikapulver, rökt paprikapulver eller vitlökspulver. 
- Servera som fyllning i tortillarulle, tacos, med sallad och guacamole eller som fyllning i en tacopaj.