Rostbiffswrap med pepparrotscrème
En perfekt wrap att ha med sig på utflykten eller picknicken. Rostbiff och pepparrot är en perfekt kombination, vill man ha ytterligare smak kan man även ha på lite dijonsenap.
Du behöver
sallad av valfri sort
ärtskott
tomat
paprika, röd eller vit.
- 6 st
fullkornstortillas
Gör så här
- Tag fram köttet i god tid och tag ur det ur förpackningen. Sätt ugnen på 150 grader.
- Gnid in rostbiffen med salt och peppar, snåla inte då rostbiff är tacksam att smaksätta rikligt då man ändå skär det i så tunna skivor. Ställ in köttet i ugnen och låt stekas tills det har en innertemperatur på 58-60 grader, detta tar ca 1 timme. Tag ut rostbiffen och låt vila.
- Skär gullöken i lite tjockare ringar. Bryn dem i smör i en stekpanna och strö över lite farinsocker. Tycker man inte om stekt lök så går det bra att skiva ner lite färsk salladslök och ha i wrapsen istället.
- Riv pepparroten fint och blanda med creme fraiche och majonnäs. Spara lite av pepparroten till servering. Smaka av cremen med salt och peppar.
- Skär rostbiffen i tunna skivor.
- Skär grönsakerna och värm wrapsen lite om ni ska äta direkt. Lägg i sallad, paprika, tomat, ärtskott och lök i wrapsen, avsluta med rostbiff, pepparrotscreme och eventuellt lite extra riven pepparrot. Klart att serveras!
- Ska wrapsen tas med på picknick så linda in dem i lite smörpapper innan så håller de formen och är lättare att äta.