˜Fri frakt vid köp över 1 800 kr
(4.4 på Googles recensioner
]Säker leverans i kyl- & frysbil
˜Fri frakt vid köp över 1 800 kr
(4.4 på Googles recensioner
]Säker leverans i kyl- & frysbil

Rostbiffswrap med pepparrotscrème

En perfekt wrap att ha med sig på utflykten eller picknicken. Rostbiff och pepparrot är en perfekt kombination, vill man ha ytterligare smak kan man även ha på lite dijonsenap.
60 minuter
6 portioner

Du behöver

  • 700 g

    rostbiff

  • salt och svartpeppar

  • 2 st

    gula lökar

  • 2 dl

    creme fraiche

  • 2 msk

    majonnäs, gärna hemmagjord

  • 1 dl

    riven pepparrot

  • sallad av valfri sort

  • ärtskott

  • tomat

  • paprika, röd eller vit.

  • 6 st

    fullkornstortillas

Gör så här

  1. Tag fram köttet i god tid och tag ur det ur förpackningen. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Gnid in rostbiffen med salt och peppar, snåla inte då rostbiff är tacksam att smaksätta rikligt då man ändå skär det i så tunna skivor. Ställ in köttet i ugnen och låt stekas tills det har en innertemperatur på 58-60 grader, detta tar ca 1 timme. Tag ut rostbiffen och låt vila.
  3. Skär gullöken i lite tjockare ringar. Bryn dem i smör i en stekpanna och strö över lite farinsocker. Tycker man inte om stekt lök så går det bra att skiva ner lite färsk salladslök och ha i wrapsen istället.
  4. Riv pepparroten fint och blanda med creme fraiche och majonnäs. Spara lite av pepparroten till servering. Smaka av cremen med salt och peppar.
  5. Skär rostbiffen i tunna skivor.
  6. Skär grönsakerna och värm wrapsen lite om ni ska äta direkt. Lägg i sallad, paprika, tomat, ärtskott och lök i wrapsen, avsluta med rostbiff, pepparrotscreme och eventuellt lite extra riven pepparrot. Klart att serveras!
  7. Ska wrapsen tas med på picknick så linda in dem i lite smörpapper innan så håller de formen och är lättare att äta.
DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV